Изминалия „Писък 6“ бе разтърсен от скандали. Основния се завъртя около звездата от поредицата- Нийв Кембъл, която отказа да участва, поради обидно ниска заплата. Нещата явно са се променили. Тя лично обяви, че се завръща за предстоящия „Писък 7“.

Сидни Прескот се завръща! Истинска чест е за мен да играя тази героиня в „Писък“ филмите. Високо ценя тази поредица, която значи толкова много за мен. Щастлива съм да обява, че бях поканена да се изиграя отново ролята на Сидни по най-уважителния, възможен начин. Нямам търпение и съм истински развълнувана.

Заедно с Нийв се завръща и създателя на „Писък“- Кевин Уилямсън. Сега той ще бъде режисьор. Кевин стой зад сценария на първия, втория и четвъртия филм от поредицата. Продуцент е на „Писък“ от 2022г. , както и „Писък 6“.

Гъс Бъсик написа сценария за „Писък 5“ и „Писък 6“. Ангажиментът му продължава и с новата част.

Завръщането на Нийв идва след загубата на Мелиса Барера и Джена Ортега, звездите на предходните два филма. Барера бе уволнена през 2023г. заради скандал около постовете и в социалните мрежи, във връзка с Израел. Малко след това Ортега напусна, поради проблеми с графика и, около снимките на „Wednesday“ сезон 2 за Netflix.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Neve Campbell (@nevecampbell)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =