Lucasfilm излязоха с официално прес съобщение вчера, 11.02.2021г. Те обявиха, че Джина Карано („Мандалорецът“) не работи вече за тях.

Джина Карано вече не работи за Lucasfilm. Нямаме планове да работим заедно за в бъдеще. Нейните коментари във социалните мрежи очернят хора, на базата на тяхната културна и религиозна идентичност. Това е отвратително и абсолютно неприемливо!- обяви говорител на компанията

Представляващата я агенция UTA също я е изключила от портфолиото си с клиенти.

Джина Карано сподели поредица от обидни постове в свои Instagram Story-та във вторник (09.02.2021.г) вечета. Един от тях сравни актуалната политическа обстановка в САЩ с отношението към евреите в нацистка Германия.

Евреите биваха бити по улциите, но не от нацистки войници, а от собствените им съседи. Дори от децата. Точно, защото историята е съчинявана и монтирана, хората днес не осъзнават, че за да стигнем до момента в който нацистки войници са обкръжили хиляди евреи, първо правителството е насъскало съседите им да ги мразят, просто защото са евреи. Как това е по-различно от ситуация, в която някох мрази друг човек поради политическите му възгледи?

Подготвяше се сериалът „Rangers of the New Republic“ директен spin-off по „Мандалореца“, който щеше да се фокусира върху героинята и. Сега всичко отива в канала… Кариерата също…

Източник: Variety

2 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 6 =