Първият spin-off по безспорно най-успешния сериал на Amazon до момента- „The Boys“ вече е факт. Сезон 1 на „Gen V“ излъчи и последния си епизод и… о бога ми, що за епизод беше това.

Обикновено spin-off по нещо означава същото, в по-малък размер или с фокус върху 1 герой. Понякога 2. „Gen V“ е успешен. Толкова успешен, че дори в най-смелите фантазии на създателите му, той не е бил чак толкова успешен. Сериалът притежава собствена индивидуалност. И бидейки в света на „The Boys“ той няма нужда от него. Да! Зрителя може да гледа „Gen V“ без дори да знае, какво е „The Boys“. Въпреки появата на герои от основния сериал. Въпреки. препратките и щуротиите , малкия spin- off си е повече от достатъчен.

Страхотни и пълнокръвни герои. Изключително младежко, колежанско излъчване. Свежо. Модерно. С проблемите и пулсът на младото поколение. Онова, което идва след мъжете от „The Boys“. Супер силите им са в голяма степен невиждани. Ефектите са чудни а хуморът, лудостта и кървищата и фронталната демонстрация на полови органи, които са типичния почерк на тази вселена, са основен двигател на случващото се и тук.

Дори Патрик Шварценегер (да, син му е!) има сериозна и запомняща се роля в сезона. Силите са нови и различни от онова, което сме гледали до сега в „The Boys“. И онази прословута сцена от сезон 3 със смаляващия се Термит, който влиза на онова толкова специално място и след това БУМ !!! Ами да! Тук успяват да я надскочат и създават сходна сцена, която е още по-hard, още по-нецензурирана и още по- „The Boys“ от всичко, което сме гледали до сега.

Дори премиерния епизод е готов да ви разстреля. В него се случва толкова много, толкова зрелищни събития, бързи , съдържателни и приковаващи вниманието. A финалния епизод отива тотално в посока „X-мен“. И докато зрителя гледа мацката, стреляща с очи, способностите на Циклопа от другата поредица няма да спрат да пулсират в съзнанието му.

Тук ще видите най-невероятните и откачени способности, които могат да хрумнат на някого. Чии сбъркан мозък може да роди идеята за това да „контролираш кръвта“?! Метал- да! Предмети- да! Но да контролираш кръв и да „стреляш“ с нея?! WTF!?!?!!?

Не! Това , което стърчи там не е онова, за което си мислиш!

„Gen V“ се развива изключително бързо, изключително добре написан е, изключително модерен и безобразен и е готов да плени всички, още на 2-рата минута от премиерния епизод.

Брилянтно попълнение към шашавия свят от супергерои на „The Boys“ и нещо, за което кино вселената на Марвел не може и да мечтае дори в най-смелите си фантазии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here