Трилър, в стилистика на „Борн“ и „Агент Солт“, който успява да удовлетвори всички апетити, на всички свои зрители. Отгоре на това, успява да даде един главен, женски образ, който да е равностоен на мъжкия и дори в няколко момента да впечатлява В ПЪТИ повече! Поддържащите женски роли и необикновения сюжет, изпълнен с обрати превръщат „Нощният агент“ в сериал, който не е за изпускане.

Историята

Година след като преживява взрив в метрото, млад служител на ФБР е повишен до Нощен агент. Поредица от събития го срещат с оцеляла след покушение срещу нейни близки, която той трябва да пази и от там започва дълга спирала на обрати, изненади, преследване, предателства и … много, ама много екшън.

Защо си струва?

„Нощният агент“ е базиран на едноименния, световен бестселър на Матю Куърк. Книгата е издадена и на родния пазар от издателство Кръг. Началото е ударно. Премиерния епизод е натъпкан с такава зверска доза адреналин, която няма да ви пусне до края. Историята е изключително заплетена и обратите са точно толкова изненадващи и интелигентни, колкото зрителите на такъв тип поредици заслужават. Сравненията с „Джарк Рийчър“, „Борн“ и „Агент Солт“ са неминуеми, но този тук притежава и неоспорима доза реализъм в себе си. Сцените, в които жената се включва в екшъна и особено моментите на конкретното и връхлитане… ще оставят ченето ти на пода!

Защо би се колебал да започнеш „Нощният агент“ на Netflix, а не трябва?

Историята започва бавно. След зрелищното начало епизоди 2-3 , че дори и част от 4 реално формират героите и действието и ако не си от онези, които обичат да следят детайли, за да не изпуснат, може и да се откажеш. А не трябва. Веднъж устискал това време, сериалът ще ти се отплати с непрекъснат екшън, неспирни обрати и толкова неочаквани хрумки и включвания до финала, че дори сам ще се изненадаш от собствената си феерия от емоции, които ще те обеземат.

Излезли сезони до момента?

1 сезон, 10 епизода. Въпреки, че бе обявен за минисериал, „Нощният агент“ вече е подновен за втори сезон.

Къде може да бъде гледан?

Всички епизоди са достъпни за потребителите на Netflix

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 − = 39