Премиера в България: 07.04.2017г.
Световна премиера: 03.06.2016г.
Жанр: Драма, Мистерия, Романтика
Продължителност: 96 минути
Формат: 2D
Сценарист: Явор Веселинов, Андрей Андонов
Режисьор: Андрей Андонов
В ролите: Гергана Плетньова, Стоян Радев, Силвия Петкова, Кристиян Милатинов, Йорданка Ангелова
Разпространител: А Плюс Филмс / Egregore Films

Млада жена на име Вера (Гергана Плетньова) прекарва няколко дни в Родопите, за да осъзнае, че свободата не е там, където досега я е търсила.
Тя е психолог и посещава къщата на баща си, след като той умира. Приятелят й Тони ненадейно пристига заедно с най-добрата й приятелка Таня (Силвия Петкова) – двамата имат тайна връзка, която искат да признаят на Вера.
От нищото се появяват Ники и Лили (Стоян Радев и Йорданка Ангелова). Ники е богаташ, който е изкупил всички имоти около земята на Вера – за тази земя е готов да плати всякаква цена.
Вера очаква подкрепа и съчувствие, но през следващите дни досега нормалният й живот ще се обърка с непредвидими последствия.
В основата сюжета е идеята за загубата и отърсването на всички външни фактори, от които сме зависими – като път към себе си и собствената си същност, като начин за намиране на щастието и усещане на свободата през връзката с природата. Имагинерната представа, че сме „някой” не заради това, което сме, а заради хората, с които сме заобиколени и нещата, които правим, са акцент във филма.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]
[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“] Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − = 45