Apple TV + обаявиха, че подновяват психологическия трилър „Servant“ за четвърти сезон, още преди третия да е дебютирал в платформата им. Неговата премиера е насрочена за 21.01.2022г. Изглежда поредицата на М. Найт Шаямалан все още има няколко мистерии в ръкавите си за разбулване.

Семейство Търнър наемат детегледачка, която има тайни сили и е свързана с култ, познат като Църквата на по-малко светци. Към добре познатия актьорски ансамбъл в лицето на Лорън Амброуз, Тоби Кебъл, Нел Тигър Фрий и Рупърт Гринт се присъединява Сунита Мани, позната от сериала „Mr. Robot“.

Поредицата все още държи много въпроси, но не можем да отречем едно- „Servant“ продължава да държи зрителите си на ръба и те най-вероятно ще гледат до самия край.

Самият М. Найт Шаямалан потвърди в свой пост в Twitter, че това ще бъде последния сезон за поредицата.

Здравейте, радвам се да ви съобщя, че „Servant“ получи зелена светлина за своя 4-ти, последен сезон. Целта ми беше да разкажа история в 40 епизода знаейки, че няма никаква гаранция за това. Бе огромен риск. Благодаря на Apple Tv + и екипа на поредицата, както и на феновете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − = 7