Носителката на Оскар и съпругът и Майкъл Фасбендър тихичко приветстваха първото им дете.

Алисия е на 32, Майкъл е на 44 и по-рано през годината им се е родило бебенцето. Викандер споделя, че прегръща с две ръце промените и истинското щастие в новия и живот.

Сега имам напълно ново разбиране за живота. Това е много красиво и ще ми даде много, за работата ми в бъдеще. – споделя тя пред People

На въпроса колко се е променил живота и, от както има дете, Викандер отговаря , че фините детайли ги оставя за себе си, но се опитва да изживява всяка нова, постигната цел.

Фасбендър и Викандер отпразнуваха третата година от брака си през Октомври миналата година. Двамата спретнаха интимна церемония през Октомври 2017г. в Ибиса. Двойката се запознава през 2014г. по време на снимките на филма “ The Light Between Ocenas“, в който играха семейство.

Естествено, че той е снимал повече филми от мен. Веднага след като заработихме заедно, той започна да иска нови идеи и мисли от мен. Казваше ми, че е забил и ме питаше какво да прави. А аз му отговарях „Мен ли питаш?“ Беше толкова мило. Животът включва много повече от просто работа. Той включва и най-голямата ти страст разбира се. Неща, за които обичаш да говориш. – си спомня Алисия за съвместната им работа по „The Light Between Oceans“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 − 73 =