Актрисата от „Роди се звезда“ е достатъчно смела и се впусна в откровение за сексуалното посегателство срещу нея.

Опра Уинфри и Принц Хари започнаха нов сериал за Apple Tv +. Заглавието е „The Me You Can’t See“. В първия епизод 35 годишната звезда си спомня за момента, в който е била изнасилена от музикален продуцент и е забременяла.

Бях на 19г. Вече работех в бизнеса и един продуцент ми каза: „Съблечи се“.  (Гага си спомня за случая през сълзи) Казах не! И напуснах. Те ми казаха, че ще изгорят цялата ми музика. И не спряха. Не спряха да ме питат и аз просто замръзнах… и аз…аз дори не си спомням.

Гага бе достатъчно откровена за да говори за това посегателство, но обясни също, че е решила никога да не назовава продуцента по име. Тя не иска да се изправя лице в лице срещу него докато е жива.

В епизода Гага обяснява, че години по-късно е отишла в болницата заради болки и изтръпвания. Изненадала се е , когато при нея е дошъл психиатър а не лекуващ доктор.

Първо дойдоха болките, след това изтръпванията. След това ми беше зле със седмици. Усетих, че това е същата болка, която вече бях изпитвала, когато онзи който ме изнасили ме захвърли бременна на ъгъла пред къщата на родителите ми. Повръщах и ми беше много зле. Бях насилена. Бях заключена в студио в продължение на месеци.

Гага обясни, че болката е довела до психически срив, който я е преследвал дори при получаването на Оскар-а и за „Роди се звезда“ през 2019г.

Психически бях срината с години. Не бях същото момиче. Начинът, по който ме боли, е същия начин по който се чувствах, когато ме изнасилиха. Преминах през много изследвания и скенери, за да установят едно голямо нищо. Тялото ти обаче помни.

Гага сподели още, че наскоро се е борила с импулси за самонараняване!

Знаете ли защо не е добра идея да се нараните сами? Знаете ли защо не е добра идея да се ударите сами в стената? Знаете ли защо не е добра идея да се порежете сами? Защото това ще ви накара да се почувствате още по-зле. Мислите си, че ще стане по-добре, обаче всъщност казвате на хората „ХЕЙ БОЛИ МЕ! Но това не помага!“

Актрисата завършва с положителна нотка, обяснявайки как след няколко години сама е успяла да си даде сметка как да се вади от тези състояния. Всичко е започнало лека-полека да се променя.

„The Me You Can’t See“ дебютира по Apple TV + в четвъртък (20.05.2021г.)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 82