Сериалът „Бриджъртън“ на Netflix е базиран по книга първа , „Херцогът и Аз“, на Джулия Куин. Той се превърна в такъв планетарен феномен, че Netflix побързаха да го дадат зелена светлина за неговия втори сезон, а изгряващата звезда Реге-Джийн Пейдж вече бе номиниран за ролята си в някои от най-престижните фестивали по света.

Историята

Херцогът на Хейстингс непрекъснато се бори с превратностите на живота. Младият красавец се опитва да се измъкне от капаните, които му залагат амбициозни дами от висшето общество. Целта им е повече от прозаична – да го омъжат за някоя от дъщерите си. Съдбата му готви неочакван обрат и искрата на една любов припламва в най-неподходящия момент…

Защо си струва?

„Бриджъртън“ е най-пищшния, красив, цветен и забавен сериал от години насам. Такaва феерия на зелено, бяло и искрящи цветове ви гарантирам, че не сте виждали в друг сериал. Актьорите са изключително красиви и привлекателни , а поведението им „от едно време“ е толкова забавно и несъизмеримо с актуалните течение в световния хайлайф, че може само да накара усмивката на лцието ви да изплува!

Защо би се колебал да запонеш „Бриджъртън“ на Netflix, а не трябва?

Това изглежда на пръв поглед нещо, като „Кралицата“, „Гордост и предразсъдъци“ и дори „Фаворитката“. „Бриджъртън“ обаче не е нищо, от гореизложените. Да в него има много голи сцени, в него има много секс и сравненията между сериала и „50 нюанса сиво“ са напълно безпочвени. Тези сцени тук са красиви, силни и деликатни. Те са нужни за действието. А прекрасните актьори в главните роли предизвикват с тях всевъзможни емоции. „Бриджъртън“ не е само филм за жени. В него ще намерят нещо за себе си подрастващи, дори тийнейджъри в края на младежките си години. В него ще открият нещо за себе си и ЛГБТКИ + хората, но едно е сигурно. В „Бриджъртън“ по-скоро няма какво да открият мъжете. Там няма коли, няма бензин, няма пиячка…. Тези неща ги няма. Порядките, поведението, костюмите, декорите, както и всичко прилежащо към тях са в основата на тази историческа комедия.

Излезли сезони до момента?

До момента на публикуване на този материал (15.02.2021г.) има излязъл 1 сезон от 8 епизода. Сезон 2 е потвърден.

Къде мога да го гледам?

Сериалът е достъпен за всички потребители на Netflix.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 63