Манхатън
Започва от четвъртък, 5 август, в 22:45 ч.

Времето на секретната мисия за изграждане на първата атомна бомба в света в Лос Аламос, Ню Мексико. Следваме брилянтните, но пълни с недостатъци учени и техните семейства, които се опитват да съжителстват в свят, където тайните и лъжите проникват във всеки аспект от живота им.

Във втория сезон на поредицата проследяваме заплетения живот на жителите на Лос Аламос, докато се надпреварват да създадат първата в историята атомна бомба. Затворени в най-потайния град в света, учените и техните семейства предават свободите си и компрометират здравия си разум, за да сложат край на една война и да започнат друга, докато шпионите и параноята заплашват да унищожат проекта отвътре. Студената война дебне над атомния хоризонт…

Епични факти

Арт отделът на „Манхатън“ спечели престижната награда „Еми“ през 2015 г. за изключителен дизайн на продукцията. Някои от арт директорите в екипа са признати за работата си по други заглавия като „Рубикон“, „Човешка мишена“ и „Винил“.

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 12
Започва от понеделник, 2 август, всяка делнична вечер в 21:15 ч.

Дванадесетият сезон на високо оценената в цял свят поредица започва. Мърдок и Огдън са се помирили след нейния аборт и са построили къщата на мечтите си. Огдън учи за хирург и се конкурира с колега, а Крабтри е с разбито сърце и може би е обречен на нещастни връзки предвид увлечението му по умни и амбициозни жени. Светът на Бракенрайд се преобръща, когато той е поразен от лична и професионална трагедия. Хигинс се е превърнал в непоносим сноб, докато се подготвя за сватбата със своята годеница, а Уотс се оказва по-сложен характер, след като е подложен на разследване. В моргата Вайълет Харт разкрива безжалостна амбиция, която Бракенрайд трябва да смекчава.

MMXII_DAY74_EP1213_SC17_SS_074.DNG

Епични факти

Продължаваме с пълна пара към поредния сезон от „Криминалните случаи на Мърдок“. Любимият ни детективски екип посреща нови имена като Софи Макшера („Имението Даунтън“), Елвис Стойко („Семейство Симпсън“), Патрик Маккена („Червеното зелено шоу“) и Колин Мохри („Whose Line Is It Anyway?“).

Рилингтън плейс
Продължава от неделя, 1 август, в 22:00 ч.

Завладяваща драма за скандалния сериен убиец Джон Реджиналд Кристи. През 1950 г. Тимъти Евънс е обесен за убийството на дъщеричката си Джералдин. Всички смятат също, че е убил и жена си Берил, но Евънс твърди, че е невинен до последния си дъх. Години по-късно мрачно разкритие доказва, че съседът му – най-важният свидетел на обвинението Редж Кристи, не само е истинският убиец, но е отговорен и за смъртта на шест други жени, включително на жена си Етел. Действието се развива в мрачния дом на Кристи – Рилингтън плейс 10. Драмата показва взаимоотношенията между Кристи, съпругата му Етел и невинното младо семейство Евънс. Как на Кристи успява да му се размине обвинение за убийство в продължение на толкова много години, какво влияние е упражнил над младоженците Евънс и Берил и как успява да измами съдията и съдебните заседатели да осъдят невинен мъж на смърт?

Picture shows: Ethel Christie (SAMANTHA MORTON)

Епични факти

Поредицата получава възторжени отзиви и успява да грабне награда БАФТА за най-добра фотография и осветление, номинация БАФТА за най-добър дизайн на продукция и номинация за най-добър минисериал на наградите „Сателит“.

Лятото на детективите
Всеки делничен ден от понеделник, 2 август

MMXII_DAY82_EP1214_SC22_SS_088.DNG

Извършват се убийства, престъпниците са на свобода и никъде не е безопасно, така че събираме елитен екип от борци с престъплениятаот цял свят. Гледайте всеки ден невероятния Ендевър от Великобритания, най-добрите детективи на Канада – Дрейк и Мърдок и бляскавата г-ца Фишър, която винаги решава престъпленията със стил.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − 36 =