Наелектризиращия сезон 1 на „Yellowjackets“  завърши с още по-голямо задълбаване в зимната мистерия от 1996г., която започна с пилотния епизод.  В спомен видяхме, как Кралицата на Мъчениците Лоти Матюс (Кортни Ийтън) и обкръжението и убиват и изяждат един от оцелелите. На финала видяхме Лоти да изпълнява ритуал, в който поставя сърцето на убитата мечка в пънът на едно дърво, приличащ на олтар. Зад нея стояха Мисти и Ван. Това подсказа, какво ВСЪЩНОСТ ни очаква, когато сюжетната линия настигне случката от пилотния епизод.

Шоурънърите  Ашли Лайл и Барт Никърсън обещаха, че ще се върнат към снежната мистерия в сезон 2. При все това, снимките ще започнат в края на лято 2022.

Определено ще посетим отново зимната времева линия. Наричаме сезон 2 „Зимата на тяхното негодувание“. – сподели Лайл

Никърсън споделя за прогреса, относно сезон 2 към този момент:

Лайл и Джонатан Лиско са в процес на писане на сценария, заедно със своите екипи. Реалната работа по самите истории, тъкмо започна.

Лайл от своя страна дава още яснота:

От месеци сме в стаята на сценаристите и се целим в старт на продукцията, някъде в края на лястото. Ще трябва да сме много креативни на продукционния фронт. Искаме Сезон 2 да включва много от зимата! Вече сме стартирали разговорите по продукцията с прекрасни, креативни хора. Това ще бъде истинска, филмова магия.

Президента на Showtime Networks, Гари Ливайн, вече сподели в свое интервю пред Vulture, че се целят в премиера, някъде в края на 2022г. Това все още не е изключено! Мнение за „Yellowjackets“ сезон 1, можеш да прочетеш тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =