След седем сезона „Австрайлиски търсачи на злато“, които излъчи, сега Viasat Explore поглежда този бизнес, приключение и призвание от друга страна. Ветеранът златотърсач Пол Маки и неговият спасителен екип – геологът Арън Радок и логистичният спец Мелани Ууд – пътуват до най-суровите краища на Австралия, за да помогнат на шест изпаднали в затруднение семейства златотърсачи да излязат на прав път. Във всеки от шестте епизода на „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“ – с премиера с двоен епизод на 1 май, понеделник, от 22:00 часа – те разполагат само с по шест дни да намерят нови златни находища, да ремонтират повредени съоръжения и да обучат златотърсачите на умения.

Междувременно двама близки приятели – пътуващият по света риболовец Али Хамиди и бившият професионален футболист и запален рибар Боби Замора – тръгват на обиколка с план за риболов из Британските острови. „Голямото риболовно приключение“ в четири епизода на Али и Боби е с премиера на 13 май от 22:00 часа.

Поглеждаме към новия континент – епизодите на „Секачи на големи дървета“ продължават всяка сряда от 22:00 часа. А ако искате да опресните паметта си, пропуснали сте няколко епизода от някой сезон на любимо Viasat Explore шоу или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света, например тези от „Треска за тюркоаз“, „Пропадащи строежи“ или „Екстремно теглене с камиони“ – възползвайте се от рубриката „Клуб Explore“, която ви показва дневни маратони на цели сезони в делничните дни – много от тези делнични дни през май са почивни.

Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип
Премиера. Всеки понеделник, от 1 май в 22:00 ч.

Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ експедиции
Оригинално заглавие: Aussie Gold Hunters: Mine SOS
Година: 2022

Съвременна златна треска обхваща Австралия и златотърсачи се надпреварват да забогатеят! Малцина, обаче печелят пари, докато мнозина само се мъчат да превърнат мечтите си за добив на злато в реалност; борейки се с механични повреди и епични неуспехи, на тях им липсва ноу-хау, за да спасят инвестициите си от провал.

Австралийският ветеран златотърсач Пол Маки и неговият екип за преобразяване на златоносни полета се притичат на помощ, за да превърнат борбата на златотърсачите в печалба. Пол, с характерните си прями съвети и практични решения, е придружен от специалиста геолог Арън Радок и „минния шеф“ – експертът по логистика Мелани Ууд. Във всеки от шестте епизода екипът пътува до най-суровите краища на Австралия, за да помогне на шест, изпаднали в затруднение семейства златотърсачи, да се съвземат.

Само с шест дни на разположение спасителният екип трябва да намери нови златни находища- чрез задълбочените си познания, да ремонтира изцяло повредени съоръжения и да обучи златотърсачите в умения. Това е мисията да се трансформират боксуващи златни находища в успешни!

Секачи на големи дървета
Премиера от сряда 12 април в 22:00 ч.

Сезон: 3, Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес
Оригинално заглавие: Big Timber
Година: 2022

Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница – и начина си на живот.

Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и – тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки – да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън“.

Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил… дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.

Голямото риболовно приключение
Премиера от събота 13 май в 22:00 ч.

Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ риболов
Оригинално заглавие: The Grand Fishing Adventure
Година: 2021

Двама близки приятели – пътуващият по света риболовец Али Хамиди и бившият професионален футболист и запален рибар Боби Замора – тръгват на обиколка с план за риболов из Британските острови.

Момчетата посещават някои от най-емблематичните и красиви места за риболов във Великобритания, като си поставят трудни риболовни цели по пътя. От крайбрежието до вътрешността на страната, те имат за цел да уловят различни видове, включително огромни чудовищни акули над 400 фунта, грамадни шарани над 60 фунта, гигантски сомове, „суперголеми“ каракуди и много други!

В този сериал има всичко – екшън, другарство, добро настроение, технически съвети за риболов и дори готварски уроци край брега от готвача и риболовец Даниел Клифърд, носител на две звезди Мишлен… и, разбира се, много от най-големите и чудесни риби във Великобритания!

Рубрика: Клуб Explore
Всеки делничен ден през май

Сърдечно ви каним в Клуб Explore!

Официалното телевизионно място за всичко, свързано с Viasat Explore – предлагаме ви маратони с цели сезони на всички ваши любими сериали – като „Треска за тюркоаз“, „Пропадащи строежи“, „Екстремно теглене с камиони“, както и премиерата на „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“ и много други – всеки делничен ден през целия ден.

Искате да опресните паметта си, пропуснали сте няколко епизода от последния сезон или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света? Това е вашият шанс!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 44