„The Last of us: Последните оцелели“ трейлър на финалния епизод за сезона

Премиерата е на 13.03.2023г. по HBO MAX

HBO публикуваха официалния трейлър на финалния, девети епизод от сезон 1 на „The Last of Us: Последните оцелели“. Той е озаглавен „Look for the Light“ и режисьор отново е Али Абаси. сценарият е дело на Нийл Дръкман и Крейг Мейзин, който са създали и едноименната игра. Премиерата в САЩ е днес, а HBO България ще го даде на феновете утре, 13.03.2023г.

Във видеото  Ели и Джоел най-сетне стигат до крайната цел на своето мащабно и дълго пътуване- актуалната база на Светулките- Солт Лейк Сити. Ще видим и опасностите, срещу които двамата ще се изправят, борейки се за взаимното си оцеляване.

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕРИ ЗА ЕПИЗОДА!!!

Чети от тук до края на статията само, ако си любопитен КАКВО се случва на финала на първата игра, което очакваме да се случи и в епизода. Ако не искаш да си разваляш кефа, не чети надолу.

В базата на Светулките доктор-хирург е натоварен със задачата да оперира Ели, като отстрани гъбата, развиваща се около мозъка и, която всъщност е мутирала- причината Ели да НЕ Е заразена. Така той ще извлече лек/ваксина. Ели е упоена, операцията е на път да започне. Появява се Джоел и избива всички, включително доктора. Той спасява Ели и бягайки от базата им убива Водачът- Марлийн. На финалът на играта за първи път Джоел лъже Ели открито в очите, че има много имунизирани, като нея. Светулките отдавна са спрели да търсят лекарство. Тя го кара да се закълне, че нищо по-различно от това, не се е случило, докато са били в базата им. Той се заклева. Играта свършва.

Докторът, който Джоел убива тук е КЛЮЧЪТ към ужасяващите събития, които ще се развият във втория сезон и респективно се развиват във втората игра!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1