След две години опити най-накрая се случи: Джефри Дийн Морган официално се присъедини към сезон 4 на „The Boys“.

Актьорът е фен на поредицата. В новия сезон той отново ще работи с Ерик Крипке (шоурънър на „The Boys“), след „Свръхестествено“. Това може да се окаже истинско, повторно събиране на Джефри с колегите от сериала, след като самият Джейсън Акълс сподели за възможно завръщане на Soldier Boy в предстоящия сезон.

Крипке сподели кадър зад кулисите на „The Boys“ сезон 4, в който Карл Ърбън, Джак Куейд, Карън Фукухара, Лаз Алонсо и Томер Капоне вдигат среден пръст на камерата.

Добре дошъл в семейството Джефри Дийн Морган. Полудяваме от кеф, че се присъединяваш.- се пошегува продуцентът

Още от 2020г. Крипке се опитва да привлече стария си приятел в поредицата. В tweeter, след финала на сезон 1, двамата си разменха:

По всяко време бих отишъл да си поиграя с бандата!- Морган

Ще ти направя оферта. Сезон 3. Ще го напиша и ако си на разположение, ще дойдеш и ще снимаме. – Крипке

Дори няма да се замисля!- Морган

По отношение на графика дали ще сработи- незнам. Възможно е да се разминем отново, но ще попитам. Има роля за него и въпросът е … свободен ли е Джефри?- споделя Крипке

В разговор с Entertainment Weekly през Май, актьорът отговори:

Ще направя така, че да бъде свободен.

Е успял е!

Предстоящият сезон ще ни потопи в последствията от финала на миналия. Райън избра пътят на злия си баща Хоумлендър, вместо този на Бъчър. Крипке обаче хвърля светлина по случая:

Не мисля, че играта е приключила. Райън видя нещо, което трябва да плаши всички ни. Ако той се превърне в още един Хоумлендър, нищо добро не я чака тая планета. Той обаче е все още хлапето на Бека. Бъчър все още има възможност да го изведе към светлината.

Снимките на „The Boys“ сезон 4 вече текат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 82