„The Boys“ сезон 3 с нов трейлър

Новия тийзър-трейлър на „The Boys“ сезон 3 потвърждава появата на бившия приятел (от комиксите!) на Starlight. Вместо да карат феновете да чакат пълен трейлър, Amazon създават виртуален маркетинг, с който да информират за вселената на поредицата. Те продуцират сегменти, които разказват случилото се между сезон 2 и сезон 3. Amazon потвърдиха, че тези видеа „Seven on 7“ ще се появяват на седмия ден всеки месец, до премиерата на сезон 3.

Новото видео разказва за промяната на света преди следващия сезон. Научаваме новини от живота на всички герои. Може би най-любопитното е разкриването на Supersonic- бившия приятел на Stalight. Той е познат още, като Drummer Boy.

В първите два сезона любовните и трепети бяха насочени към Хюи (синът на Денис Куейд- Джак). Преди да стане част от „Седмината“ , Starlight е била един от лидерите на Young Americans, заедно с Drummer Boy. Двамата са имали връзка. Хващайки го в изневяра с друга жена от отбора, тя си събира нещата и го изоставя. Съществуването на героя бе споменато в сезон 1.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 88