Отговорника за „Живите мъртви“ вселената, Скот Гимпъл, държи здраво езика зад зъбите си, щом се отнася до първия spin-off сериал, антология. Той ще разказва „много различни“ зомби истории, в същия свят, в който се развива основния сериал. Поредицата бе обявена през септември 2020г. Тя ще бъде епизодична антология. Ще включва индивидуални епизоди и арки от такива. Всичко ще се фокусира върху нови или вее познати герои. Ще се проследяват техните истории или други, самостоятелни техни преживявания. Епизодите ще бъдат от по 1 час всеки. Поредицата ще възкреси мъртвите и ще върне времето назад. Ще се пренесем в началото на зомби пандемията. Ще бъдат разказани нови истории от цялата времева линия на „Живите мъртви“ и цялата тази вселена.

Работим върху това. Оставихме си вратичка да можем да разкажем по-дълги, може би дори истории от по няколко епизода във вселената. Искаме да сме наистина гъвкави. За начало, искаме да създадем много и различни истории, в които зрителите няма да знаят, какво да очакват.- сподели Гимпъл

За разлика от стилът на „American Horro Story“- мини сериал, който разказва отделна история във всеки сезон, често с повтарящи се актьори, в различни роли, „Tales of the Walking Dead“ ще прилича по-скоро на „Зоната на здрача“. Очаква се да има епизоди, които да изследват случващото се чрез анимация и музика.

Герои, които са мъртви в настоящето на „Живите мъртви“ (повече от 12г. след старта на зомби апокалипсиса), ще се завърнат в предистории и други подобни. Така например ще видим Ейбрахам Форд (Майкъл Кудлиц), който ще даде още дълбочина на любимия на много фенове герой. Очаква се герои, които оцелеят след финала на основния серял, също да се включат в „Tales of the Walking Dead“.

Хората питат, за различни ситуации. Питат за това, какво се е случило с различни герои, които вече познават. Питат и за неща, които не са свързани с нищо, което сме разказали до момента. Ето това възнамеряваме да направим в тази поредица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 − 37 =