Садистичния сюжет на „Squid Game“ шокира всички, след като дебютира по Netflix. Супер бруталната корейска поредица проследява група хора, на които късметът им изневерява. Всички те получават възможност да спечелят баснословна сума пари, която да промени животът на един от тях, завинаги. Всичко, което трябва да направят е да победят- да оцелеят в поредица от игри, вдъхновени от детските им години.

Бруталната драма се превърна в един от най-гледаните сериали на стрийминг гигантът за всички времена. Вторият и сезон предстои. Нейният създател сподели детайли от това, което можем да очакваме.

Вече имам идеи. Е няма да спойлна, но ще ви кажа следното. Ще имаме нови, дори още по-добри игри от тези, в първи сезон.

Сюжета на новия сезон не е ясен. Очаква се обаче да продължим от там, където първи сезон завърши. Джи-Хун реши да сложи край на бруталните игри. Във финалните моменти на сериала, той решава да не види дъщеря си и се обажда на телефона на Squid Game, като им казва, че идва за тях.

Феновете ще трябва да почакат за новия сезон. Сценария все още не е написан. Премиерата по Netflix се очаква към края на 2024г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − = 12