Телевизия Starz делегираха на „The Continental“ много солиден бюджет, точно на финалната права преди стартът на продукцията. Официално стана ясно, че поредицата ще бъде от типа „Event Series“. Ще има едва три епизода. Всеки от тях ще бъде разглеждан, като пълнометражен филм и по отношение на бюджета и по отношение на мащаба на продукцията.

Продължителността на всеки епизод ще бъде около 90 мин. Заложения бюджет е около $20 млн. за епизод. За сравнение, HBO плащаха между $10 и $15 млн. за епизод от последния сезон на „Игра на тронове“.

„The Continental“ ще се развива около 40г. преди събитията от основната времева линия на „Джон Уик“ филмите. Ще видим младия Уинстън и възходът на могъществото му, около въпросния хотел. Поради тази причина (времето в което се развива действието) няма да видим нито Иън Макшейн в ролята на Уинстън, нито Киану Рийвс.

Шефът на Lionsgate TV, Кевин Бегс, сподели:

Получихме много предложения за историята. Сред тях дойде и такова от малкото YouTube show „Wayne“. Буквално ни отнесоха главите, защото предложението им решаваше много проблеми. Толкова бяхме развълнувани! Рушащия се Ню Йорк през 70-те на миналия век, протести за боклука, разпилени торби с боклук дори на третия етаж, циркулиране на мафията около този бизнес… все елементи, превръщащи историята и сценографията в изключителни за изследване на фона на създаването на хотел „The Continental“. Не можеш да убиваш на територията на хотела, но на крачка пред него можеш да правиш каквото пожелаеш.

На 27.05.2022г. ще гледаме „Джон Уик 4“ в кината, но премиерната дата на сериала „The Continental“ все още не е обявена официално.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 80