Иън Макшейн вече потвърди, че няма да повтори ролята на Уинстън (собственика на хотела) в предстоящата поредица „The Continental“. Сериалът, базиран на вече установената Джон Уик вселена се разработва от години от Lionsgate и Starz. Да, Иън Макшейн няма да участва, но героят му е основна фигура.

Кевин Бегс, президент на телевизионния отдел на Lionsgate, разкри детайли за сюжета на предстоящия сериал. „The Continental“ ще бъде предистория на поредицата за Джон Уик и ще проследи млада версия на Уинстън през 70-те години на миналия век. Сериалът ще се потопи дълбоко в произхода на хотел Континентал. Подходът им ще бъде сходен с този на BBC към „Шерлок“. Сезон 1 ще включва три епизода, всеки от които с продължителност от 90 мин.

Бегс сподели пред Deadline, какво може да очакват феновете на Джон Уик от поредицата:

Това, което ще изследваме в „The Continental“ е младия Уинстън . Ще проследим как е станал такъв , как конфедератите му са намерили своя път в хотела и са стигнали до момента, в който ги виждаме за първи път, 40г. по-късно. Това ще се случи. Подобно на „Жокера“ на Тод Филипс, „The Continental“ще се развива на фона на Ню Йорк от 70-те години на миналия век. Мафията ще се намеси в бизнеса с боклук и какво ли още не. Няма да издам повече. Starz бяха изключително колегиални и ни позволиха да се развихрим в тези три, деветдесетминутни епизода. Да може да гледате на тя, като на мини сериал.

Все още не е ясно, кой ще поеме ролята на младия Уинстън. Киану Рийвс в ролята на Джон Уик няма да се появи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =