Servant на стрийминг платформата Apple TV+ вече разтърси света. М. Найт Шаямалан и непокорната му странност, налудничавост и усет към обрати, хваща за гърлото още от първите кадри. Вече са достъпни първите три епизода на поредицата. Смело заявяваме, че това е един от най-налудничавите и странни сериали, на които някога сме попадали!

Историята

Няма как да ви я разкажем в детайли, за това ще спестим ОБРЪЩАЩИТЕ сюжета моменти! 

Младо семейство и бебето им живеят в града и се борят с ежедневието. Те наемат младо момиче за бавачка на сина им. Майката работи като журналист в новинарска емисия по телевизията, а бащата работи от вкъщи и е „съветник“ на най-добрите ресторатни и готвачи от региона. Следват поредица от обрати, много странности и наистина ужасяващи моменти.

Защо си струва?

М. Найт Шаямалан е известен с изклюителните си обрати и тук не изневерява на способностите си. Още в първите минути на първия епизод в една вечерна сцена между бащата и детето се случва нещо, което ще ви втрещи и предизвика много въпроси. Следва разговор с детегледачката, който ще обърне представите ви наопаки, а финала на първия епизод ще ви превърне в Джим Кери от „Батман завинаги“ (разбирай, ще ви превърне в Питанката)!

Защо би се колебал да започнеш „Servant“ на Apple TV+, а не трябва?

Шаямалан е известен с провалите и разочарованията си. Но все пак той се подписа под „Шесто чувство“, „Следите“ и „На парчета“. И никой не може да оспори изключителното въздейстие, което филмите му са оставили върху съвременната попкултура. И през трите епизода той поставя в главата ви въпросите „Това възможно ли е?“, Кой е луд, кой е по-луд и има ли изобщо някай луд?, Кое е истина?. Той ще ви накара да се съмнявате във всичко и всички и още в първия епизод ще завърти представите ви на 380 градуса.

Излезли сезони и епизоди до момента

На лице е само един сезон. От него достъпни са епизодите 1, 2 и 3!

Къде може да го гледате?

Apple TV +

Прочетете съветите и за останалите сериали, в рубриката ни „Задължителен за гледане„.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1