Премиера в България: 10.05.2019г.
Световна премиера: 10.05.2019гг.
Жанр: Анимация, Приключенски, Семеен
Продължителност: 104 минути
Формат: 2D/3D/4DX
Сценарист: Роб Летърман, Никол Пърлман
Режисьор: Роб Летърман
В ролите: Джъстис Смит, Суки Уотърхаус, Бил Най, Катрин Нютън, Кен Уатанабе, Рита Ора
Разпространител: Александра филмс / Legendary Entertainment / Nintendo / The Pokemon Company International / Warner Bros.

Действието се развива в свят, в който хората събират чудовища с джобни размери („покемони“), за да организират битки за развлечение. Едно момче попада на интелигентен покемон (озвучен в оригинал от Райън Рейнолдс), който иска да стане детектив…
Историята започва с изчезването на топ детектива Хари Гудман. Неговият 21-годишен син Тим се захваща да разбере какво се е случило, заедно с бившия партньор на Хари, покемона Пикачу. Двамата са страхотен екип, все пак Тим е единственият човек, който може да разбира Пикачу. За да разгадаят заплетената мистерия те обединяват сили в едно вълнуващо приключение. Поемайки по следите на Хари из неоновите улици на Райм сити – необятен модерен метрополис, в който хората и покемоните живеят заедно, Тим и Пикачу ще се сблъскат с различни покемон герои.Те ще разкрият шокиращ заговор, който може да унищожи това мирно съжителство и да застраши цялата Pokémon вселена.

Pokémon: Детектив Пикачу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 − = 60