През изминалата година безпрецедентен брой големи ЛГБТКИ+ филми от жанра на романтичната комедия, направиха своя дебют. Ако сте си мислили, че това ще бъде единичен случай- е грешите. Netflix са първите, които ще се върнат към този тип филми през следващия сезон. Актьорите Майкъл Ури, Пилемон Чембърс и Люк Макфарлейн ще участват в „Single all the way“. Това е нов проект на носителя на наградата Тони режисьор Майкъл Майърс.

Питър (Ури) убеждава най-добрия си приятел Ник (Чембърс) да се прибере с него у дома за празниците. Ще се преструват, че са влюбена двойка. Майката на Питър го подготвя за среща на сляпо с треньора Джеймс (Макфарлейн). И точно там започва забавната част….

Продуцента на филма, Джо Райз, сподели пред Variety:

Това, което обожавам в този истеричен, вдъхновяващ проект е простичката истина, че това е празнична, романтична комедия, която изследва любовта между двама гей мъже.

 

Майкъл Майърс сподели пред Variety:

Когато седнах да напиша този филм си направих списък с всички неща, които бих искал да видя в празнична, романтична комедия. Списъка стана огромен и преминах през уникалността на гей-приятелства и взаимоотношения, изключително забавната динамика в семействата и какво ли още не. Изключително благодарен съм на Netflix, че приеха всичко това. Нямам търпение да го видя на екран.

Филмът ще дебютира в края на 2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1