Официално феновете на полския еротичен филм „365 дни“ могат да тържествуват. Netflix потвърдиха, че се заемат с втора и трета част на филма, който прикова зрителите по целия свят и предизвика скандали с дебюта си в стрийминг платформата през лятото на 2020г.

ВНИМАНИЕ СПЙЛЕР!!!

Ако не си гледал оригиналния филм, следващите думи ще бъдат спойлер за теб. Актьорите от „365 дни“ Микеле Пороне и Ана-Мария Сиеклучка се завръщат за да повторят ролите си. Магдалена Лампарска също ще видим отново на екран. Моделът и актьор Симоне Сузина се присъединява в ролята на Начо. Барбара Биаловаш и Томаш Мандес се завръщат на режисьорския стол.

Този път Лаура и Масимо са събрани отново заедно. Новото им начало е усложнено от семейството на Масимо и тяхната връзка с мистериозен мъж. Той влиза в живота на Лаура, за да спечели сърцето и доверието и на всяка цена.

КРАЙ НА СПОЙЛЕРА!!!

Първия филм разедини зрителите, част от които го заклеймиха, че превръща в романтично преживяване едно откровено, сексуално посегателство.

Оригинала бе закупен от Netflix. Този път стрийминг гигантът ще продуцира, начело с продуцентите на първия филм.

Филмите ще бъдат базирани отново на трилогията от книги от Бланка Липниска, която бе съсценарист на оригинала. Тя отново е част от екипа сценарисtи на новите филми.

Снимките на новите два филма започват този месец в Полша, преди да се преместят в Италия. Филмите ще бъдат заснети едновременно. Премиерата по Netflix се очаква през 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 − = 64