Новият „Mortal Kombat“ вече порази света с изключително бруталния си първи трейлър. Ако си сред малцината, които все още не са го гледали, заповядай:

Видеото ни представи една малко по-различна версия на злодея Шанг Цунг. Той е по-възрастен, по- заплашителен от първообраза във филма от 1995г. Дори има по-добра броня от него.

GamesRadar+ си поговориха с актьора Чин Хан, който ще видим в ролята на. Какво ни очаква от него в новия филм и как се е подготвял?

Хан е фен на игрите. Той е играл първите аркадни игри „Mortal Kombat“, срещу реален опонент на няколко сантиметра един от друг. Докато е живял в Сиунгапур е гледал и първия филм, който е бил голям хит в родното му място.

Обличайки костюма на Шанг Цунг, той се е почувствал могъщ. Костюма е доста подвижен и същевременно му е донесъл усещането за броня. И не, филмът не е продължение на оригиналния. Шанг Цунг е същия магьосник, верен на игрите. Той обаче притежава и собствена автентичност, отговаряща на времето, в което живеем. Мотивацията му е възможна. Причините за действията му са истински.

Отношението към феновете е било неминуемо по време на цялата продукция. Те обичат фаталния край и интригата между героите. Те обичат Земята, Външния свят, Edenia и Netherrealm. Всички те присъстват в новия филм.

Шанг е много лукав герой. Трябва да очакваме да го видим на места, за които изобщо не предполагаме. Хан е тренирал различни бойни изкуства и ги е съчетавал с научаването на заклинания на различни езици. Вдъхновението му е дошло от Дейвид Копърфилд.


„Mortal Kombat“ идва в кината и по HBO MAX от 16.04.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 − 37 =