Marvel показаха гей семейството във „Вечните“ в ново видео

В кината, този Ноември

Едно от най-значимите постижения на „Вечните“ на носителката на Оскар 2021 за най-добър режисьор, Клоуи Жао, е че ще представи първи първия ЛГБТКИ+ супер герой в кино вселената на Марвел. Това е интелигентния изобретател Фастос, изигран от Брайън Тайри Хенри.Той е един от богоподобните Вечни. Героят ще има съпруг. Този аспект от живота му ще бъде често виждан във филма, а не само споменаван, както в много други Марвел проекти.

До сега не бяхме виждали кадри от семейния живот на Фастос. Новия кратък ТВ спот променя това. Гледай в големия плеър по-горе.

Той дава първи поглед към ЛГБТКИ+ семейството на Марвел! В една от сцените виждаме Икарис на Ричард мейдън и Серси на Джема Чан на посещение при Фастос. Виждаме го извън къщата, заедно със съпругат му, в чиято роля ще видим открития гей-мюсюлманин и от арабско-американски произход, Хааз Слейман. Виждаме и техния син.

Синът им очевидно е фен на супергероите. Той споделя с Икарис, че е видял Вечен да лети с мантията си и да изстрелва лазер от очите си.

Марвел продължават с прогреса!

Студиото прави огромни стъпки в посока поправяне на разнообразието на екран. Те понесоха много критика през годините, особено за тоталната липса на разнообразие в сагата за „Война без край“. Тук не само Брайън Хенри и неговото семейство, означават много. Целия актьорски ансамбъл на „Вечните“ е еистинки триумф на разнообразието за жанра.

Проекти, като „Шан-чи“, „Вечните“, „Ms. Marvel“ и „She-Hulk“ са на път да поправят грешка, която само трупаше негативи за Марвел през годините.

Премиерата на „Вечните“ по родните екрани е насрочена за 05.11.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 − = 72