Гимназията не е завинаги. Такъв е и случаят с „Love, Victor“.

Очарователната драма на Hulu, която е spin-off по „Love, Simon“ се приближава към денят на дипломирането в своя трети сезон. ЛГБТКИ+ драмата ще приключи, след като достигне до този момент.

През изминалия Юли, „Love, Victor“ бе подновен за трети сезон. Не бе обявявано обаче, че той ще бъде последен. Сценаристите и продуцентите искаха да създадат поредица, която да даде сили на младите хора да открият себе си и да живеят истински живота си. Те решиха, че приключването на поредицата с дипломирането от гимназията, ще бъде възможно най-естествения финал за всичко случило се. Сезон 3, ще ни срещне с героите, които ще затворят кръга. Първият сезон бе за „изследването“, втория за „приемането“. Третия ще бъде за „себеоткриването“.

След този финал, буквално на най-интересното, преди края на сезон 2, новите епизоди започват с Виктор, който ще се впусне в пътешествие към себеоткриването. Той ще трябва да реши с кого иска да бъде, но ще трябва да реши и кой би искал да бъде! Плановете за след края на училището, чукат на вратата. Виктор и приятелите му ще трябва да се изправят срещу нови проблеми, справянето с които ще ги доведе пред избори, предопределящи собственото им бъдеще.

Новите 8 епизода от сезон 3 ще дебютират по HULU на 15.06.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 74