Продукцията тече с пълна сила по „House od the Dragon“ първия сериал-предистория на „Игра на тронове“. Премиерата му ще бъде по HBO и HBO MAX. Историята се развива 300г. преди събитията във Вестерос, на които вече станахме свидетели. Фокусът е дом Таргариен. Много месеци ни делят от премиерната дата, но HBO вече показаха първи, официални кадри на актьорите, в техните роли. Вижте първите три официални снимки тук!

Ема Дарси в ролята на Ренира Таргариен и Мат Смит в ролята на Демън Таргариен
Стив Тусайнт в ролята на лорд Корлис Веларион – „Морския змей“
Оливия Кук в ролята на Алисън Хайтауър и Рис Ифанс в ролата на Ото Хайтауър.

Заедно със снимките бяха публикувани и следните описания на новите герои:

  • Ема Дари в ролята на Ренира Таргариен: първородното дете на краля. Тя е от чиста, Валерианска кръв. Тя е ездач на дракони. Много биха казали, че Ренира е родена, имайки всичко…. но тя не е родена мъж.
  • Мат Смит в ролята на принц Демън Таргариен: по-малкия брат на крал Визерис и наследник на трона. Изключителен войн и ездач на дракон, Демън притежава чистата кръв на дракона. Както гласи поверието, когато се ражда Таргариен, боговете хвърлят монета във въздуха…
  • Стив Тусаинт като лорд Корлис Веларион – „Морския змей“: Лорд на дом Веларион, толкова стара кръвна линия, колкото тази на Таргариен. „Морския змей“ е най-известният мореплавател в историята на Вестерос. Построил е дома си на могъщо място, което е дори по-богато от земите на Ланистър. Той притежава най-големия флот на света.
  • Оливия Кук в ролята на Алисън Хайтауър: Дъщеря на Ото Хайтауър, ръката на краля. Тя е най-красивата жена в седемте кралства. Алисън е отгледана в червената цитадела, близо до краля и най-приближените му. Тя е добър човек по природа, но същевременно с това притежава деликатен, политически нюх.
  • Рис Ифанс в ролята на Ото Хайтауър: Ръката на краля. Сер Ото е вярно служещ на своя крал и своя свят. Неговото усещане е, че най-голямата заплаха за света е братът на краля, Демън и позицията му- наследник на трона!

„House of the Dragon“ e в разгара на снимките си, а очакваната му премиера по HBO и HBO MAX е през 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 83