HBO се подготвят за старт на продукцията по първия „Игра на тронове“ spin-off. Той ще разказва историята на домът Таргариен. Медията планира да разшири митологията, като ще добави още три spin-off продукции от вселената на най-успешния сериал за всички времена. И трите сериала са предистории. Заглавията са „9 Voyages“ или „Sea Snake“, „Flea Bottom “ и „10 000 кораба“.

От трите проекта само „Sea Snake“ има вече потвърден криейтив екип. В него влизат Бруно Хелър от „Менталистът“ и самият Джордж Р. Р. Мартин.

„The 9 Voyages“ ще проследи великите пътешествия по море, преживени от Лорд Корлис Веларион, познат още като Sea Snake. Той е владетелят на дом Веларион и съпруг на принцеса Раенис Веларион. Той изгражда дом, по-богат от този на Ланистър и притежава най-големия флот в света. Веларион ще направи своя дебют в „House of Dragon“. Ще бъде изигран от актьора Стив Таусайнт.

„Fleа Bottom“ е известен като най-бедния район в Кралски Чертог. Прилича на лабиринт и мрачните му улици са изпълнени с магазини за кожи, пивоварни и публични домове. Мястото е показвано през първите четири сезона на „Игра на тронове“. Много от героите бяха родом от там, включително Сър Давос и Джендри.

„10 000 кораба“ ще се фокусира върху принцесата-войн Нимерия и оцелелите членове на родът Ройнарс. Те ще пътуват от Есос до Дорн след разгрома от Валерианците във втората война. Тази миграция се случва около 1000г. преди събитията в книгите от поредицата „Песен за огън и лед“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 53