Педро Паскал („Мандалорецът“) и Бела Рамси („Игра на тронове“) в ролите на Джоел и Ели най-сетне могат да бъдат видени в първи, официални кадри от адаптацията по култовата компютърна игра. Играта дебютира в каталога на naughty Dog през 2013г. и спечели одобрението на критиката, натрупвайки паралелно с това огромна, фенска маса. Продължението „The Last of Us II“ окончателно получи адмирации на всички нива- от реалистичния геймплей до трогателната история за отношенията между Джоел и Ели, които са туптящото сърце на всичко.

Джоел е контрабандист, който трябва да преведе тийнейджърката Ели прес дистопичните Съединени Американски Щати.

Снимките на HBO се случиха между Юли 2021г. и Юни 2022г. Това е първия проект по видео игра на медията. Създателя на сериала е създател и на играта. В поддържаща роля ще видим Габриел Луна (Терминатор: Мрачна съдба), който ще е братът на Джоел, Томи.

Изгледайте цялото това видео и обърнете внимание на сцените след първата мащабна, зимна картина….

Сред стздателите на поредицата откриваме Крейг Мазин (хит сериала „Чернобил“). Композитор е Густаво Сантаолая, който спечели Оскар за най-добра музика към „Планината Броукбек“.

Премиерата е през 2023г. като сезон едно включва 10 епизода. Те ще проследят историята от първата игра от поредицата. Всеки епизод струва около $10 млн. на HBO.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 62