Онлайн се появиха първи кадри на героите, света и нинджите от предстоящия екшън. Това е първия нов филм от света на „G.I Joe“ след „G.I.Joe: Retaliation“ от 2013г. Новия филм ще рестартира поредицата с напълно нов актьорски ансамбъл, начело с Хенри Голдинг в главната роля. Андрю Коджи, Ико Увайс, Урсула Корберо, Самара Уивинг и Питър Менса са останалата част от звездите, в поддържащи роли. Премиерата на „G.I. Joe: Змийски очи“ е насрочена за 23.07.2021г.

Първия филм от 2009г. се представи зле и критически и финансово. През 2013г. продължението с Дуейн Джонсън повтори този модел. Години по-късно трети филм от поредицата идва на екран с фокус върху Змийски Очи и битката му с вечния опонент от страна на Кобра- Storm Shadow.

В кадрите по-долу виждаме за първи път Змийски очи, преди да си сложи незабравимия, черен шлем. Първи кадри и за Скарлет, Баронесата и Storm Shadow. Историята се кани да се потопи дълбоко в историите на основните герои, а кадрите ни показват дори моменти от миналото на Змийски очи.

Новия филм не се фокусира особено върху адекватност на костюмите, подобно на предходните 2. Костюма на главния герой се очаква да видим към края на филма, когато той ще бъде вербуван от G.I.Joe. Така ще загреем за евентуално spin-off филми и още продължения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 9 = 1