Следващият понеделник (8 юли) от 17:45 ч. FilmBox Extra ще предложи на зрителите разтърсващата история на „Бен-Хур“ (2016). В главните роли влизат невероятните актьори Морган Фрийман, Джак Хюстън и Тоби Кебъл. Режисирана от Тимур Бекмамбетов, мащабната продукция е съвременна адаптация на класическия роман на Луис Уолсън „Бен-Хур: Една християнска притча“ и предлага нов поглед върху вечната история за предателство, отмъщение и изкупление.

Филмът „Бен-Хур“ проследява живота на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън), еврейски принц от Йерусалим, и неговия доведен брат Месала (Тоби Кембъл). След драматичното разпадане на тяхното приятелство, Юда е несправедливо обвинен за измяна и осъден на робство. След години на изпитания Юда се завръща с намерението да отмъсти. С помощта на Илдерим (Морган Фрийман),арабски шейх, Бен-Хур започва своята подготовка за най-голямото състезание с колесници, в което ще се изправи срещу Месала. Съдбата обаче има други планове, като му предоставя шанс за прошка и помирение. Дали ще избере отмъщението или ще постави ново начало, прощавайки грешките, зрителите ще разберат само по  FilmBox Extra.

Съвременната продукция „Бен-Хур“ е идеална за всички, които обичат големите исторически драми и завладяващите човешки истории. Наред с това, духовна дълбочина на филма придават и посланията за надежда, вяра и прошка чрез паралелния сюжет за Исус Христос (Родриго Санторо).

„Бен-Хур“ е само едно от интригуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − 61 =