Реге- Жан Пейдж вече е уговорил следващия си проект. Той поема една от главните роли в предстоящата адаптация по „Dungeons& Dragons“ за Paramount. Звездата от хит сериала на Netflix „Бриджъртън“, се присъединява към Крис Пайн, Мишел Родригез и Джъстис Смит.

Играта е известна с лов на съкровища, кампании, обрати на съдбата и какво ли още не. Всичко това комбинирано с хора, елфи, орки и стотици животни. Играта се надзирава от хост, познат като Dungeon Master. 

 

Продуценти са Hasbro и eOne. Във Великобритания и Канада дистрибитурането е поверено на eOne. В останалия свят дистрибутор ще бъде Paramount.

През този уикенд (20-21.02.2021г.) Пейдж ще бъде водещ на шоуто Saturday Night Live. Според Netflix, драматичния сериал, в който той изигра главната роля, е гледан от над 82 млн. зрители през първия месец. Това превърна „Бриджъртън“ на продуцентката Шонда Раймс в най-голямата премиера за сериал на компанията, за всички времена. Преди това сме го гледали в роля в „Смъртоносни машини“ под режисурата на носителя на Оскар Питър Джаксън.

Пейдж е представляван от компанията CAA ( която представлява и българската звезда от „Борат 2“, Мария Бакалова).

Източник: THR

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 − 66 =