Звездата от „Бързи и яростни“ се присъедини към предстоящия филм на Paramount и eOne. Колкото и забавно да ви звучи, не говорим за абсолютния фен на играта- Вин Дизел.

Мишел Родригез и Джъстис Смит („Pokemon: Детектив Пикачу„) се присъединиха към вече потвърдилия участието си Крис Пайн. Освен, ако Вин Дизел не е някак тайно включил се, той ще завижда много на приятелката си от „Бързи и яростни“.

Новината означава, че след години в процес на разработка, проекта най-сетне наистина се придвижва напред. Режисьорите Джонатан Голдстейн и Джон Дейли („Нощни игри„), поемат горещия стол, като същевременно пишат и сценария. Първоначалната версия бе дело на сценариста Майкъл Джилио.

Все още не е ясно дали филмът ще бъде истинско, фантастично приключение (подобно на това от 2000-та година с Джеръми Айрънс и Тора Бърч) или ще бъде тип „Джуманджи“- Мишел Родригез и компания седят на масата, играят игра и всички влизат вътре….

Предстои да я видим в „Бързи и яростни 9“, чиято премиерна дата към този момент продължава да бъде 28.05.2021г. Смит се появи в „Джурасик Свят: Рухналото кралство“ и предстои отново да се завърне в „Джураск Свят: Dominion“.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − = 91