Този ноември Disney Channel ще зарадва феновете на приключенската поредица „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ с нови девет епизода от пети сезон, както и с приключения на живо!

Специален кът, посветен на любимия анимационен сериал, ще даде на малките посетители възможност за часове, изпълнени с развлечение. Той ще е отворен в периода от 4 до 13 ноември 2023 г. на етаж 1 на Sofia Ring Mall. Феновете ще имат и уникалната възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, Калинката и Черния котарак, и да си направят снимка с тях на 4 и 5 ноември, както и на 10, 11 и 12 ноември от 12:00 до 18:00 часа.

Тематичната активност ще включва приключения, занимания и забавления, сред които:

  • 360⁰ фотобутка – посетителите ще могат да позират с изображения на любимите си герои и да си направят забавно видео, което да получат на телефона си секунди след заснемането.
  • Паркур лабиринт – забавленията продължават и в специалния лабиринт. Всеки желаещ може да влезе в ролята на супергерой и да следва стъпките на Калинката и Черния котарак, като събере всички акуми и спаси Париж. Участниците ще могат да тестват способностите си и да проверят кой ще се придвижи най-бързо по парижките покриви.
  • Креативна зона – тук феновете ще имат възможност да впрегнат креативната си страна, като рисуват и оцветяват тематични страници. В тази секция ще могат да получат и специален подарък.
  • Фотокът – в тази част на активността ще се случват най-вълнуващите срещи на живо с любимите герои – Калинката и Черния котарак!*. Не забравяйте да си направите снимка за спомен!

Тази уникална възможност за забавление с най-удивителните персонажи от „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ на живо от 4 до 13 ноември, както и пред малкия екран с новите им приключения от пети сезон, от 20 ноември, не е за изпускане!

Очакваме ви!

*Героите ще са налични за срещи на живо в Sofia Ring Mall на 4 и 5 ноември (събота и неделя), както и на 10, 11 и 12 ноември (петък, събота и неделя) от 12:00 до 18:00 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here