„Defending Jacob“ по едноименния криминален роман на Уилям Ландей е новото бижу на стрийминг платформата. Минисериала, базиран на излязлата през 2012г. книга, включва в главната роля самият Капитан Америка- Крис Евънс. Във втората главна роля гледаме Джейдън Либерер (Бил Пелтека от „То“ по Стивън Кинг). Сериалът предстои да излъчи своя предпоследен епизод този тази вечер (21.05.2020г.) по Apple TV +!

Историята

В парка на малко градче е открит труп. Започва разследване, водено от Анди (Крис Евънс). Трудно се стига до първите доказателства, които водят към евентуалния заподозрян- собствения му син. Джейкъб (Джейдън Либерер). С напредването на историята започват да се разлистват непознати за родителите страни за доброто им дете, но дали всъщност той е убиеца?!

Защо си струва?

Сериала е по роман! Всичко базирано на литератирен първоизточник СИ СТРУВА. Крис Евънс завива в роля, в която дори не сте предполагали, че може да го видите. Това е пълната противоположност на образа на Капитан Америка. Джейдън Либерер е толкова правдоподобен и така поляризира усещанията, че Джейкъб Е и Джейкъб НЕ Е убиеца! За онези, имали честта да прочетат книгата и знаещи нейния финал… ако сериала проследи историята по този начин, обратите ще изумят ВСИЧКИ!

Защо би се колебал да започнеш „Defending Jacob“ на Apple TV +, а не трябва!

Сериала е съдебен трилър. Факт. А тъкмо се разделихме с друг такъв- „Как да ти се размине за убийство“. За разлика от него обаче, „Defending Jacob“ е толкова земен и истински, че той сякаш е в друг жанр. Всеки може да се припознае в персонажите и всеки може да си представи, че е в подобна ситуация и да го боли по този начин. Крис Евънс, МАЙКАТА НА ДЖЕЙКЪБ!!!! и самия Джейкъб са истински находки с актьорските си изпълнения. Атмосферата силно напомня на  „Отворени рани“ с Ейми Адамс, който впечатли всички фенове на HBO през 2019г. Мистерията е пълна, догадките са една след друга, а обратите се редят…

Излезли сезони до момента

Към момента на публикуването на тази статия (21.05.2020г.) са излезли първите 6 епизода, на сезон 1! Епизод 7 ще бъде излъчен по-късно днес!

Къде може да го гледате?

Всички абонати на APPLE TV + и в България, могат да го гледат.

Вижте и останалите ни предложения в рубриката Задължителен за гледане!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 7