Мишел Пфайпфър преговаря с режисиралия я в „Батман се завръща“ режисьор Тим Бъртън за „Dark Shadows“, докато честата сътрудничка на Тим, Хелена Бонъм-Картър вече е пред линията на присъединяването. Мишел ще изпълни ролята на Майката на семейство Колинс в Колинууд, Елизабет Колинс Студард, а Бонъм- Картър се е нахвърлила върху ролята на Д-р  Джулия Хофмътмън, специалист по психология и редки, кръвни аномалии, която се мести в Колинууд. Джони Деп, както вече писахме ще изпълни ролята на вампира Барнабис Колинс. Ева Грийн, ще видим в ролята на Анжелик, ДЖаки Ърли Хейли, като Уили Лумис и Бела Хийткоти, като Виктория Уинтърс, млада губернаторка на окръг Колинс.

Филмът ще бъде базиран на изключително популярното ТВ шоу на Дан Къртис, въртяно от 1966 до 1971г. „Dark Shadows“, e било с много силна атмосфера, плашеща сапунка, която включва готически страхотии, като вампири, чудовища, вещици, върколаци, духове и зомбита!

1 коментар

  1. Еее, той пък ако не добави тази Хелена, няма да е той! Клише след клише, след клише. В началото беше яко, ама сега взима да става досадно!

    П.С. Не казвам, че Хелена Бонъм Картър е лоша актриса – даже напротив! Тя трябва да спечели оскар за поддържаща актриса тази година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here