Скъпи приятели,

Вече повече от 20 дни, за 10-ти пореден път провеждаме авторската ни кампания „Месец на книгата“, която от тази година ребрандираме. „Cinebook“ за пореден път събуди четящите сърца във феновете на www.cineboom.bg!

21 романа от списъка ни от 40 брилянтни книги, вече намериха своите притежатели. От обратната връзка, която ни давате, стана ясно следното- не сте сигурни КЪДЕ, може да проверите дали сте сред победителите. Скъпи читатели, на всяка индивидуална страница на книга има форма за регистрация. Всяка неделя, когато теглим победителите, тази форма за регистрация е премахвана и на нейно място е публикуван част от е-mail адреса на победителя, спечелил съответната книга.

Свързваме се веднага с всички победители. Ако до ден- два нямате информационен мейл от www.cineboom.bg, то значи не сте сред победителите. Винаги може да проверите това, като се върнете на страницата на книгата, за която сте се регистрирали.

Какво ни даде първата половина на CINEBOOK? Регистрирахме в два последователни дни най-желаната книгата за всичките 10г. на сайта. В първия ден счупихме всички рекорди и на следващия ден дори подобрихме новия. Срещнахме се с книга, която очаквахме да се нареди в топ 3 от най-желаните тази година, но тя се представи далеч под очакваното. Дадохме допълнителната награда от HBO България, които се присъединиха към ИК Бард и в денят на „Аз, вещицата“ наградихме не един, а цели двама от вас.

Първата половина на „Cinebook“  ни припомни, колко много четящи и търсещи хора има в България. Колко невярно е твърдението, че никой не чете в наши дни. Първата половина на кампанията ни върна вярата, че книгите и любопитните хора никога няма да са демоде.

„Cinebook“ е първата крачка към една по-широка, по адаптивна и по-разлина инициатива, която още през 2022г. ще преобърне представите ви с главата надолу.

До тогава обаче има да раздадем още 20 книги.

„Cinebook“ продължава до 10.12.2021г. Участниците се надпреварват за нова книга всеки ден.

Включи се на www.cineboom.bg/cinebook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 − 31 =