Скъпи приятели,

На финалната права сме. Последни 4 романа от „CINEBOOK-ЖАНРОВЕ“ очакват своите притежатели. Намираме се сред приказните романи и най-невероятните истории, които ни викат към екрана и към страниците , в наши дни. Регистрирай се още сега за спечелването на романите на издателство Artline, Асеневци, Егмонт и Ентусиаст. Очакват те:

„Круела- Черно, бяло и червено“ на Егмонт България или един графичен роман, чиято екранизация събра на големия екран носителките на Оскар Ема Стоун и Ема Томпсън.

„Легендата за Слипи Холоу“ на издателство Асеневци, или един сборник от разкази, въплътил ужаса в себе си. Екранизацията от 199г. включваше в главните роли младите Джони Деп и Кристина Ричи.

„Чарли и шоколадовата фабрика“ на издателство Ентусиаст или една детска книжка, вдъхновила предстоящия „Уонка“- предистория на книгата.

„Пътешественик в Средната земя. Скици и илюстрации от Торбодън до Мордор“ на Artline Studios или една книга, която няма нужда от представяне. „Lord of the Rings: The rings of Power“ е все още пресен в съзнанието ни, но втория сезон предстои. Книгата ще ни припомни защо обичаме до болка света на Толкин.

Регистрирай се от днес до 30.11.2023г. всеки ден, за всяка книга. През уикенда ще изтеглим и обявим финалните победители.

КЪСМЕТ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 70