Cartoonito замества Boomerang

Детският канал ще бъде ребрандиран на 18 март

В събота, 18 март, каналът Boomerang в България и ЦИЕ ще промени името си на Cartoonito. Това е част от глобална стратегия за стартиране на нова марка за деца в предучилищна възраст в Европа, Близкия Изток и Африка. Освен промяна на логото и цветовата гама, каналът ще има освежен графичен дизайн и нови предавания като Batwheels, „Бъгс Бъни Строители“ и много други.

Още от месец септември през изминалата година много продукции от портфолиото на Cartoonito бяха прибавени към програмата на Boomerang в специален програмен блок, излъчван всеки ден от 9.00 ч. до 15.00 ч. А сега, от 18 март 2023 г. зрителите ще могат да гледат любимите си анимационни поредици денонощно по Cartoonito. Промените се отнасят и за всички останали платформи, като YouTube каналът на Boomerang вече е Cartoonito България.

Телевизионният канал е създаден за деца на възраст 2-6 години, техните родители и настойници, като предлага забавно и безопасно пространство, където децата винаги могат да бъдат себе си. Програмата му ще включва продукции, чиито сюжет и герои ще учат децата на постоянство, работа в екип, способност за справяне с различни ситуации, доброта, умения за изслушване и креативност – всичко, от което децата в предучилищна възраст се нуждаят, за да станат грижовни членове на обществото.

Ребрандирането на канала съвпада с дългоочакваната премиера на поредицата Batwheels, чието действие се развива във вселената на DC. Очаквайте повече подробности скоро.

Cartoonito ще замени канала Boomerang на 18 март.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 28