През юни Cartoon Network ще ни забавлява с нови, свежи приключения на любимите ни герои. Трите сладки мечета от „Ние, мечетата“ ще се озоват в непознато за тях време, но как ли ще се измъкнат? А малките титани са ни подготвили летен маратон с някои от най-забавните си мисии.

„Ние, мечетата“ – Сезон 1
От 19 юни – всеки делник от 12.10ч.

Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство в търсене на нов дом.

Те ще се опитат да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до там, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Магическата кутия. Картоненият предмет със звездичка ще ги пренася на места, които ще ги вкарат в много приключения.

В един от епизодите, мечетата попадат в капан в чужд времеви период. В друг, се озовават в древен египетски спа център, но Гризли отказва да се къпе. А в една от останалите истории, тримата намират фар, захранван от интересно светещо същество. Какво ли друго ще им се случи?

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Суперсилите на малките титани: В едно!“
От 5 юни – всеки ден от 08.50 – 11.10ч.

Дойде време да се насладим на началото на лятото с малките титани. Робин, Рейвън, Зверчето, Киборг и Старфайър имат невероятни сили, но когато ги обединят стават просто неудържими.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

 Месец юни по Cartoonito ще бъде изпълнен с приятна носталгия. Ще се забавляваме с някои от най-обичаните герои и предавания на всички времена. „Томас и приятели“ ще отидат на нови приключения заедно, а „Том и Джери“ ще ни припомнят някои от най-страхотните си преследвания в известни епизоди и филми с тях.

„Томас и приятели“ – Сезон 26
От 26 юни – всеки ден от 17.30 ч.

Край бреговете на Англия се намира остров Содор – светът на веселите цветни локомотиви. Главният герой Томас и неговите приятели, Пърси, Кана и Ния, ежедневно се впускат в приключения, в които успехът идва, благодарение на тяхната съпричастност, отборна игра, добри дела и уважение към другите.

В един от епизодите, докато любимият му приятел Ваго работи на последните си капки живот, Томас решава да го поправи – но дали ще успее? В друга от историите, Томас се опитва да докаже колко добър лидер е, но това е нещо повече отколкото очаква. В друг епизод, Томас и приятелите му смятат, че приятелството им с Кана е в беда и трябва да действат, за да го спасят.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

 „Месец на сиренцето с Том и Джери“
От 5 юни – всеки ден от 18.00 – 19.30 ч.

Кажете „сиренце“. Защо да имаме само един ден на сиренцето, когато можем да имаме цял месец? 3-седмичния маратон с Том и Джери със сигурност ще успее да ни зарадва с колекция от любими епизоди и филми.

Най-обичаните котка и мишка на всички времена ще ни забавляват с весел маратон през целия юни. Ще видим отново някои от най-забавните им преследвания и ще се потопим в тяхното интересно и вечно съревнование.

През юни зрителите ще могат да си припомнят някои от най-любимите случки с Том и Джери. Така ще се забавляваме, докато лятото набира скорост.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here