През септември Cartoon Network ще ни покаже нови забавни истории с любимите Титани и техните безкрайни приключения. Освен това ще видим и нови епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“, в които едни от най-обичаните герои на всички времена ще ни забавляват със свежи случки.

„Малки Титани: В готовност“ – Сезон 8
От 4 септември – всеки делник от 15.55ч.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, като продължение на приключението си с Пепо, титаните бягат от студа в един близък замък, където срещат Крампус. Но какво ли ще последва? В друг от епизодите – след като колата им е прибрана поради неплатени глоби за паркиране, Робин кара Киборг да участва в голф турнир, за да спечелят пари и да си я върнат.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 5 + 6
От 18 септември – всеки делник от 18.45ч.

Бъгс Бъни и неговите приятели се завръщат с нови забавни епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“. Тази свежа версия на любимата анимация е изпълнена с нови приключения за компанията на Шантавите рисунки. Продуцирана от Warner Bros. Animation, тя е плод на въображението на Питър Браунгард, чието име е свързано и с други продукции, сред които и  „Време за приключения“. Авторът е запазил типичния весел характер и стил на анимационната класика, позната на поколения зрители.

В един от предстоящите епизоди главната тема е любовта, но в стил Шантави рисунки. Порки харесва Петуния, а Дафи харесва сладките на Порки. Междувременно една маймуна е още по-влюбена в Бъгс Бъни. Всички тези обстоятелства са на път да създадат ред забавни случки за героите.

През месец септември Cartoonito ще ни покаже нови приключения из Готъм Сити с веселите супергеройски превозни средства на Batwheels. А също така ще можем да се насладим на чисто ново предаване, което разказва за малката калинка Лу и нейните приятели.

Batwheels – Сезон 1
Маратон от 4 до 10 септември – всеки ден от  08.30 – 13.00 ч.

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие. Това е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрителите на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

В един от епизодите, членовете на Легионът на Бръм планират да спечелят Готъм Гран При чрез измама. Но екипът на Batwheels решава да се намеси и да подсигури едно честно състезание за всички.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

 „Лу и мъничетата“ – Сезон 1
От 18 септември – всеки ден от 16.30 ч.

Малката калинка Лу започва училище и се запознава с останалите мъничета. Заедно, те растат и прекарват дните си в много забавления, музика и игри.

В един от епизодите, Лу изгубва любимата играчка на Деклан. Това я разстройва и създава интересни премеждия.  В друга серия Лу натъжава останалите буболечета, защото отказва да отстъпи най-смешната роля в играта. Как ли ще намерят решение?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here