През май Cartoon Network ще бъде изпълнен с героични истории. Очаква ни премиерата на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“, в който ще видим един млад принц-елен да се изправя срещу много весели предизвикателства. А в „Нефритена броня“ Лан Джун ще ни покаже силата си, която има свойството да вдъхновява малки и големи.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ – Сезон 1 + 2
На 13 и 14 май – от 09.20ч.
От 15 май – всеки ден от 09.20ч., 15.00ч. и 21.30ч.

Историята е разположена в свят на невероятни герои, кралски съперничества и вълшебни приказни същества. Тя ще ни разкаже за един заблуден млад елен в най-голямото приключение в живота му. Той е придружен от своя лоялен скуайер Бърт. Заедно те отиват на мисия към Орловата планина, през Петте кралства, за да намерят легендарното Златно перо. Пътуване, което ще ги отведе далеч от дома и ще ги постави на пътя на невъобразими опасности и някои доста зрелищни случки.
В един от епизодите принц Айвъндоу и Бърт тръгват на героичното си приключение и почти веднага крилата змия открадва картата им за Орловата планина. Но това няма да попречи на смелия млад елен и неговия предан скуайър да изпълнят мисията си. С помощта на едно потресаващо некомпетентно джудже, наречено Алън, те успяват да продължат към целта си.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Нефритена броня“ – Сезон 1
От 1 май – всеки делник от 17.20 ч.

Поредицата „Нефритена броня“ ни представя приключенията на любознателна тийнейджърка на име Лан Джун. Тя е вдъхновение и модел за подражание за всички деца – има силна воля и не се огъва пред проблемите, а довежда всичко до край.
Създателите на историята са черпили вдъхновение от китайската и японската култура. Лан Джун владее азиатски бойни изкуства. Тя е изправена пред голямо предизвикателство, когато разбира, че нейното семейство не е никак обикновено. Те имат много тайни и Лан Джун трябва да ги открие, за да научи историята на предците си и да открие самата себе си.

Месец май по Cartoonito ще бъде изпълнен с ред нови приключения. Ще се смеем много с „Паячето Лукас“ и веселите му другари, докато те препускат из къщата. Също така ще видим новите истории за „Томас и приятели“, докато те се залавят с разкриването на интересна загадка на остров Содор. А талантливите строители в „Бъгс Бъни Строители“ ще продължат да ни изумяват със задачите, които успяват да изпълнят.

„Паячето Лукас“ – Сезон 1
От 15 май – всеки ден от 16.30 ч.

Паячето Лукас разказва историята на млад паяк, който живее в къща на човешко семейство заедно с тяхното куче Авокадо, хамелеонът Боуди и мухата Финдли. Хората от къщата никога не са наоколо, затова поредицата проследява паячето и приятелите му в ежедневните им приключения. В една от историите Лукас и Боуди помагат на Финдли, който е обсебен от хапването, да се научи на търпение. Той трябва да избегне изгарянето на езика си преди изстиването на бисквитките. В друг случай Лукас бива преследван из къщата от играчка робот. Приятелите си помагат в трудни ситуации и много се забавляват заедно.
Ще видим и ред други приключения на тези забавни герои. В един от предстоящите епизоди Арло разбира погрешно урока за това, какво става, когато се смееш на другите. В друг епизод Лукас и Финдли се състезават из къщата, за да определят кой е най-бързият от двамата. Но какво ли ще се окаже?

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 1
Продължава всеки ден от 17.00 ч.

Щом настъпи времето за работа в „Бъгс Бъни Строители“, забавният екип се заема със задачата да построи нещо специално в градчето им. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за Бъгс Бъни, Патока Дафи, Лола, Туити и Порки.
Различен строител поема ръководството за всеки проект, за да се увери, че екипът ще свърши работата си. Строителите правят план с чертеж и възлагат задачи, след което се отправят към строителната площадка с уникалните си камиони. От водни пързалки до въртележки и всичко измежду тях – строителите винаги са готови за всякакви предизвикателства. Понякога нещата не вървят по план и екипът трябва заедно да направи различен план. Но какво се случва, когато план Б също не работи?

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Томас и приятели“ – Сезон 26
От 29 май – всеки ден от 17.30 ч.

Много от зрителите вече познават забавния Томас и неговата банда. Те живеят на остров Содор – свят на весели цветни локомотиви. Главният герой Томас и неговите приятели, Пърси, Кана и Ния, ежедневно се впускат в приключения, в които успехът идва, благодарение на тяхната съпричастност, отборна игра, добри дела и уважение към другите.
В специалния епизод, наречен „Мистерията в Опасната планина“, когато много коли започват да изчезват в мините, Томас и Пърси решават, че това е идеалната възможност за „Най-големия приключенски клуб“. Но след това разкриват, че и преди години е имало подобен проблем в Опасната планина. Томас и приятелите се заемат да разкрият двойната мистерия. Разследването им ги отвежда под водопади, в непознати тунели, нови кристални пещери и в крайна сметка изправя децата лице в лице с митично чудовище, което живее в една мина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 − = 56