През март Cartoon Network ни е приготвил много свежи приключения. Отново ще се забавляваме с историите за любимите малки мечета в „Ние, мечетата“. Заедно с тях ще пътуваме на интересни места с магическата им кутия. Освен това ще отидем на редица вълнуващи мисии с любимите титани в „Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“.

„Ние, мечетата“ – Сезон 1
От 20 март – всеки делник от 17.50 ч.

Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство в търсене на нов дом.
Те ще се опитат да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до там, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Магическата кутия. Картоненият предмет със звездичка ще ги пренася на места, които ще ги вкарат в много приключения.
В един от предстоящите епизоди мечетата ще се забавляват с цветни пиняти по време на една чудесна фиеста. Гриз пък мечтае празникът никога да не свършва и всеки ден да е Фиеста ден. В друг епизод мечетата си намират работа като пастири на овце във ферма. Но дали ще се справят?

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“
От 11 март – всеки уикенд от 09.50 ч. до 12.50ч.

Малките титани превземат Cartoon Network. Те ще ни отведат в техния героичен свят и ще събудят най-силните ни страни. Време е за екшън, щури приключения, неограничено забавление и суперсили.
Тези герои имат много различни характери, сили и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

Март ще е много вълнуващ месец за Boomerang. На 18 март каналът ще се превърне в Cartoonito, като ще продължи да ни забавлява с чудесни предавания. Премиерата на едно от тях съвпада с ребрандирането – като естествено става дума за поредицата Batwheels. Тя ни разказва за веселите приключения на супергеройски превозни средства по улиците на Готъм. Очакват ни много свежи и забавни мисии, които учат героите и зрителите на различни ценни уроци.

Batwheels – Сезон 1
От 18 до 26 март – през целия ден

Batwheels са умни супермощни превозни средства, които се борят с престъпността. Те защитават Готъм Сити заедно с Батман, Робин, Батгърл и множество други супергерои на DC. Когато Batwheels се бият с противниците си, те научават много. Тъй като героите в поредицата са деца, те подхождат към ученето със същия нестандартен подход като истинските малчугани. Преследването на злодеи за тях е забавно. Тези противници също са деца – и следователно пакостите им не са съвсем сериозни. Тази динамика води до много весели шеги.
В един от предстоящите епизоди превозното средство на Пингвина – Патето получава подобрение с ултра горивни клетки, превръщайки го в най-бързото превозно средство в Готъм. Това кара Бам да събере екипа на Batwheels с мисията да го спрат. В друг от епизодите, Бам се чувства пренебрегнат по време на приключенията на групата и моли Mо да му инсталира експериментални надстройки, за да спечели благоволението на Батман. Но новите сили на Бам са много по-силни, отколкото той може да контролира, поставяйки Батман в опасност и застрашавайки мисията му.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Запознайте се с Batwheels!“
Кратки епизоди, излъчвани измежду останалите предавания.

Мини поредицата запознава зрителите с веселите супер-превозни средства на героите от DC. Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам са много различни, но това ги прави чудесен екип.
„Запознайте се с Batwheels!“ ни разказва какво прави всеки от тях специален, какви са характерите им и какви супер сили имат. Супергеройските автомобили ще продължат да ни изненадват със способностите си и нещата, които могат да ни научат за света.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here