Детският канал Boomerang вече ще се излъчва на български език, като ще донесе още повече смях и забавление на родните фенове.

Boomerang стои редом с Cartoon Network, като един от двата водещи детски канала, собственост на WarnerMedia в региона. Насочен е към момчета и момичета на възраст 4-7 години и предлага вълнуваща комбинация от обичани и забавни семейни предавания като „Спокойно, Скуби-Ду!“, „Шоуто на Том и Джери“, „Шантави рисунки“, „Гризи и лемингите“, „Мистър Бийн“ и др. А сега любимите герои ще заговорят 100% български от началото на 2022 г., като 90% от съдържанието ще бъде дублирано към ноември 2021 г.

„Boomerang е любим бранд, който винаги е бил привлекателен за различните поколения, с едни от най-великите анимационни предавания създавани някога. Пълното му локализиране  в още една държава е допълнително доказателство за популярността и любовта към съдържанието му. Също така е логичен резултат от дългогодишното ни присъствие и ангажимент към българския пазар. Каналът разполага с добре познати поредици, носители на множество престижни награди, а дублажът ще го направи още по-приятен и удобен за гледане от цялото семейство.” сподели Ларс Вагнер – мениджър на детските канали наWarnerMedia за Централна и Източна Европа.

Популярният канал винаги е целял да забавлява едновременно, както децата, така и техните родители, чрез микс от класически и съвременни предавания. Той носи приятни мигове на малчуганите, докато родителите намират съдържанието не просто смешно, а също надеждно и безопасно за малките зрители. Това е част от причината за мултинационалния му успех. А през следващите месеци предстоят още забавления с предавания като „Шантави рисунки-мисунки“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и весели маратони в поредицата Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 − 80 =