Amazon Prime Video решиха да се откажат от решението си за подновяване на блокбастър сериала „Периферни тела“. Негови създатели бяха Джонатан Нолан (брат на режисьора Кристофър Нолън) и съпругата му в живота Лиса Джой. Преди това, тандемът създаде 4 сезона на „Западен свят“ за HBO.

Причината е продължаващите стачки в Холивуд и ефектът, който те ще имат върху поредицата и нейното сериозно отлагане във времето напред.

Сериалът е базиран на едноименния роман на Уилям Гибсън, издаден на българския пазар от издателство Изток- Запад. Премиерата по Amazon бе през Октомври 2022г. В главните роли са Клоуи Грейс Мортез, Джак Рейнър, Гари Кар, Ели Гори, Луис Херт и др.

Историята е фокусирана върху Флин Фишър, която живее в дивата част на южните части на Америка. Работи за компания, която прави 3D принт. Така припечелва достатъчно, за да играе игри във виртуалната реалност. Една нощ, докато играе, тя се транспортира във футуристична версия на Лондон само за да разбере, че вече не е в игра, а в истински свят.

Поредицата бе приета изключително добре и получи 76% одобрение от критиката и 86% одобрение от зрителите в Rotten Tomatoes. През февруари дойде новината за подновяване за втори сезон. Сега официално това решение е премислено и такъв няма да има.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

94 − 87 =