Звездата от „Светкавицата“ и „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ е на път да провали кариерата си. Точно, както Уил Смит и шамарът, който отекна в целия свят. Изпълнителните продуценти на Warner Bros и DC се срещнаха в края на миналия месец на спешна среща, за да обсъдят бъдещето на Милър в кино вселената на студиото, преди затварянето на сделката за $43 млрд. Discovery-Warner Media.

Инцидентът в Хавай е от 28.03.2022г. Милър се е развълнувал около двойка, пееща в караоке бар в Маргарита Вилидж. Той е грабнал микрофона от 23 годишната жена и го е захвърлил по 32 годишния мъж.

Ден по-късно, Милър е арестуван и пуснат под гаранция от $500! Двойката се е снабдила с ограничителна заповед срещу актьора. Те твърдят, че Езра е дошъл в дома им и ги е заплашвал. Те твърдят още, че той е откраднал паспорт и портфейл. Според тях, Милър е известен и заможен, има лесен достъп до оръжия и спокойно може да изпрати познати, да ги тормозят.

Според полицай Кенет Киочо от полицейското управление на Хавай, това е един от 10-те сигнала срещу Езра Милър, започнали от 07 март насам. Сред тях са отказ да се махне от тротоара, снимане и кавги с различни хора.

На 30 март се е провела спешна среща на директорите на DC относно звездата от предстоящия им филм „Светкавицата“. Премиерата му е отложена от 04.11.2022г. за 23.06.2023г. Всички бъдещи проекти с Милър, към този момент са замразени.

На 19.04.2022г. актьорът е арестуван повторно. 01:30 часа през нощта на 18 срещу 19 април, Езра е предизвикал инцидент в частен дом в провинция Пуна, близо до град Паоа в Хавай. След като е бил помолен да напусне, Езра се е ядосал и е хвърлил стол по 26 годишна жена. Ударил я е по челото и е предизвикал порезна рана.

Ранената жена е отказала лечение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 53