18 годишния Колин Фарел дефилира по прашки (ВИДЕО)

Актьорът е номиниран за Оскар за главна мъжка роля през 2023г.

Ирландският актьор се намира може би на връхната точка в кариерата си. В сезона на кино наградите неговият филм „Баншите от Инишерин“ е основен претендент в най-важните категории, включително за главна мъжка роля… разбирай изпълнението на самия актьор.

Колин е на 46г. , роден през 1976г. в Дъблин. През 90-те на миналия век , тийнейджърът не одобрен след прослушване, за да стане член на ирландската бой банда „Boyzone“. Тогава той се опитва да стане модел и дори работи, като такъв.

През 1994г., едва 18 годишен, той е дефилирал по прашки за ирландската телевизия. Видеото не отдавна бе открито на видео касета и The Irish Sun го споделиха.

Колин Фарел в „Баншите от Инишерин“

Фарел учи в училището по актьорско майсторство Gaiety в Дублин, но го напуска през 1998г., като печели първата си, голяма роля в драмата Ballykissangel на BBC1.

Първата му голяма роля в Холивуд е във филмът на Джел Шумахер от 2000г. „Земя на тигри“. Следват „Телефонна клопка“, „Специален доклад“, „Зов за завръщане“ и много други.

„Баншите от Инишерин“ го събира отново с режисьора Мартин Мадкона, с когото вече са работили по награждавания „In Bruges“, за който печели Златен Глобус през 2009. През 2023г. актьорът спечели Златен Глобус отново под режисурата на Мартин Макдона за „Баншите от Инишерин“. Предстои да видим как ще се развият нещата по време на Оскарите през Март.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 − = 78