Представете си как най-големите ви проблеми – в любовта, здравето, работата – внезапно изчезнат. Какво ще направите? Как ще запълните свободното си време? Къде ще живеете? Какъв ще бъде животът ви, ако се освободите от всички ограничения? Ако искате да разберете, разгърнете книгата „Курс: Пробуждане” (ИК „Изток-Запад”) и постигнете онова, за което винаги сте мечтали!

 Чувствате ли се удовлетворени от живота си? Бъдещето предлага ли ви хиляди страхотни възможности? Щастливи ли сте? Ако отговорът на тези въпроси е отрицателен и не предприемете нещо срещу онова, което причинява проблемите ви, утре нещата ще бъдат още по-лоши, отколкото са днес. Затова променете себе си – и променете живота си! Докоснете се до по-висшите нива на съществуване и отключете силата, която се таи във вас, но за която дори не сте подозирали. Добре дошли в „Курс: Пробуждане” на Джо Витале!

Книгата е вдъхновяващ и впечатляващ поглед за това как всеки от нас може да се обърне навътре към себе си и да открие истинската си цел, да възпламени въображението си и да сбъдне желанията си. Мечтите ни не са случайни и без значение, а ни подканват да разберем истината за себе си и ни подсказват какъв живот можем да имаме. Когато се научите да отваряте сърцето и разума си, да мислите далеч отвъд онова, което традиционно се смята за духовно, става ясно, че животът сам по себе си е приключение, пълно с възможности, водещи ни към откритието кои сме всъщност и защо сме тук.

Витале, автор на изключително успешните, инспириращи и практични полезни бестселъри „Факторът привличане” и „Животът: Инструкции за употреба”, е човек, който действително познава добре живота. Нещо повече: Витале е човек, който се е научил блестящо от него и който е готов да сподели с читателите си наученото по начин, който е едновременно просветителен и жизнеутвърждаващ!

***

За да бъде увенчано с успех всяко усилие, винаги е налице духовен елемент – съставна част на успеха, който случайният читател не винаги забелязва. Джо Витале ясно показва колко ефективно е разпознал и с какъв изумителен успех е използвал този духовен елемент, и как вие също можете лесно да го приспособите към живота си!

Джо Шугърман, председател на корпорация „БлуБлокър“

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =