„Доказателството е някъде там: Военни мистерии“ (6×60’)
От 24.07. – всяка сряда от 22.00 ч.

Бойните приятели и ветерани Руди Рейес и Рони Адкинс разкриват мистериите зад най-странните и противоречиви снимки, звуци и документи от съвременната история на войната. Мистериозните хроники обхващат ерата на военните действия от миналия и настоящия век, включително Световните войни, Корейската война, Виетнамската война, Студената война, Войната в Персийския залив и конфликтите на 21 век. От документирани убийства, експлодиращи бойни кораби, призрачни самолети, изчезнали войници и пропагандни измами до преднамерено прикрити тайни и конспирации. Всички тези въпроси се анализират от Рейес и Адкинс, заедно с екип от топ експерти и бивши военнослужещи. Всеки епизод повдига завесата към забулените тайни на войната.

„Необяснимото: Загадките на Вселената“ (8×60’)
От 16.07. – всеки вторник от 22.00 ч.

Водещият изпълнителен продуцент Уилям Шатнър изследва Земята в търсене на най-очарователните, странни и необясними мистерии на Вселената.
Във всеки епизод със своя принос участват историци, астронавти и други експерти. Учените се стремят да хвърлят светлина върху това как привидно невъзможното може на практика да се случи. Търсят се отговори на въпроси, които са озадачавали човечеството векове наред. Например, как се е родила нашата Земя? Ще се върнем ли на Луната или ще се осмелим да отидем още по-далеч? Какви опасности дебнат в необятното пространство на космоса? И вероятно най-големият въпрос от всички – сами ли сме?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 46