Оливия Уайлд се е опитвала да върне Шая Лебьоф във филма и. Тя е изпратила видео до актьора, преди той официално да напусне „Don’t Worry Darling“, в което го моли, да не го прави. Сега това видео вече е онлайн, пуснато лично от него.

Във видеото Оливия казва, че сърцето и е разбито от факта, че той е решил да напусне филма.

Шая споделя, че видеото му е изпратено два дни, след като е напуснал продукцията. В опит да изчисти името си, той публикува видеото онлайн, като отговор на обвиненията и, че тя го е уволнила, за които CINEBOOM писа скоро.

Оливия Уайлд

Във видеото, Оливия обяснява, че е потна, защото до преди малко е яздила кон и разказва:

Исках да се свържа с теб, защото все още не съм готова да се откажа. Сърцето ми буквално е разбито. Искам да изчистя нещата. Мисля, че това ще бъде нещо, като сигнал за пробуждане към Флоранс и искам да знам дали си готов да дадеш шанс, заедно с нас. Ако тя наистина се посвети, ако наистина му даде душата и сърцето си, ако можете да се погодите- уважавам и твоята гледна, уважавам и нейната- но, ако можете да го направите… Какво мислиш? Има ли надежда? Ще ми кажеш ли? Ок, чао.

Става ясно, че тя говори за предполагаемата вражда между Шая и Флоранс, на снимачната площадка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PROBLEMATIC FAME (@problematicfame)

В e-mail, който вече циркулира в общественото пространство, Шая се обръща директно към Оливия за да изсветли неговата гледна точка:

Оливия,

Надявам се, че това писмо ще те намери вдъхновена, целеустремена и в добро здраве. Моля се всяка вечер ти и семейството ти да сте добре, щастливи и господ да ви дава всичко, което би дал и на мен. Не се шегувам. Всяка нощ, преди да легна да спя.

Имам малко момиченце, Изабел, на 5 месеца е и тъкмо започва да развива последната част от смеха си… невероятна е! Аз и съпругата ми Миа отново се открихме и поехме в посока здраво семейство, изградено с любов и взаимно уважение.

Поех курс към изкупление и правда (мръсни думи, но точни). Пиша ти сега, след като от 627 дни съм трезвен и съм изградил морален компас, какъвто никога преди това не съм притежавал. Изминалите година и 3 месеца бяха времето на истинско смирение в живота ми. Преди няколко месеца се опитах да се свържа с теб, за да се поправя. Все още се надявам, някой ден да успея и да ми отделиш място в сърцето си. Място за прошка, за провалената ни съвместна работа.

Това, което ме накара да напиша този мейл сега е историята във Variety. Чест са за мен думите, които изрече, по отношение на моята работа. Беше прекрасно усещане, да ги прочета. Малко съм объркан от историята, че си ме уволнила. И двамата знаем причината, поради която аз напуснах филма ти. Актьорите ти и аз не успяхме да намерим време за репетиции. Добавям и скрийншотове на съобщенията, които разменихме онзи ден, както и моето съобщение към Тоби.

Зная, че започваш маркетинговата кампания за „Don’t Worry Darling“ и новината за моето уволнение е атрактивен clickbait, тъй като все още съм нежелания и лошия и може да остана такъв до края на живота си. Говорейки за дъщеря ми си мисля, какви публикации ще прочете, когато вече е способна на това. Тя ще мисли, че съм длъжник и ще дължа до края на живота си, а всъщност съм отговорен само и единствено за своите собствени действия.

Провалът ми с бившата ми приятелка Twigs е огромен и реален. Това не е обаче във фокуса на представената история. Има време и място за справяне с такива неща. Опитвам се да балансирам сложната ситуация с уважение към Twigs и към истината. Следователно, мълча. Ситуацията с твоя филм и моето „уволнение“ няма да има как да докажа, освен с факти. Ако лъжите бъдат повторени достатъчно много в общественото пространство, те стават истини. Ако не реагирам, ще стане още по-трудно за мен да изпълзя от дупката, в която сам се заврях с поведението си. А имам семейство, за което да се грижа.

Уволнението ми никога не се е случвало , Оливия. Напълно разбирам атрактивността на тази история поради актуалните нагласи в обществото и вниманието, което тя ще провокира. Това обаче не е истината. Най-смирено моля, като човек опитващ се да поправи нещата, да коригираш това по възможно най-добрия начин. Надявам се това да не ти навреди и филмът ти да бъде успешен по всички начини, по които ти се надяваш да бъде.

Бъди благословена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 78